Uw kozijnen schilderen in Breda?

Het schilderen van kozijnen is een vak apart. Hiervoor kunt u het best een echte specialist inschakelen, die weet met welke factoren rekening gehouden dient te worden. In de regio Breda kunt u hiervoor bij ons schildersbedrijf terecht. Wij weten hoe belangrijk een goede basis is: daarom inspecteren we het houtwerk altijd uitvoerig voor we starten met onze werkzaamheden. Twijfelen we aan de staat van het hout? Dan raden we aan dit te laten vervangen. Is de kwaliteit nog goed? Dan zorgen we voor een goede ondergrond door het hout te schuren en te voorzien van een laag grondverf.

Binnenkant kozijnen

Kozijnen die goed in de verf zitten maken uw woning helemaal af. Daarom zorgen wij voor een perfect eindresultaat! We gaan secuur te werk, egaliseren en plamuren eventuele beschadigingen en sluiten het schilderwerk af met een mooie laklaag, waarvan u uiteraard de kleur bepaalt.

Buitenkant kozijnen

De buitenzijde van uw kozijnen heeft veel te verduren. Houten kozijnen moeten dan ook met enige regelmaat onderhouden worden. Wij overleggen altijd met u of houtwerk gerepareerd of vervangen dient te worden. Kozijnen schilderen doen wij met hoogwaardige verf die bestand is tegen alle weersinvloeden en waar u jarenlang plezier van heeft.